Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Fruit Logistica 2018, meer dan geslaagd voor Nature’s Pride!

Fruit Logistica 2018, meer dan geslaagd voor Nature’s Pride!

Nature's Pride kijkt terug op een succesvolle Fruit Logistica. De belangrijkste vakbeurs voor de wereldwijde groenten- en fruithandel was wederom het ideale podium om telers, klanten en andere geïnteresseerden te spreken.

Het open en gastvrije karakter van de Nature's Pride stand, dit jaar op een nieuwe locatie, trok veel bezoekers. Vooral veel aandacht was er voor het eetrijp- en zachtfruit assortiment. Daarbij was er een mooie productpresentatie van het totale assortiment waar veel werd gesproken over de verkoop- en presentatiemogelijkheden. Ook voor smaakbeleving werd gezorgd door professionele chefkoks die diverse producten uit het assortiment verwerkten in gerechten die op de stand werden geserveerd.


We willen alle bezoekers bedanken voor hun interesse en hopen iedereen volgend jaar weer te verwelkomen in onze stand. Tevens staan wij in oktober op Fruit Attraction en heten u ook daar van harte welkom.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.