Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Wij heten u van harte welkom op Fruit Logistica

Wij heten u van harte welkom op Fruit Logistica

We zijn gericht op het opbouwen van duurzame partnerschappen en het creëren van een positieve omgeving waarin mensen worden geïnspireerd en nieuwe innovaties worden geboren. Graag ontmoeten we u bij Fruit Logistica en ontdek hoe we elkaars activiteiten kunnen versterken.

Bezoek onze stand op 7, 8 en 9 februari en ervaar de meest unieke en smakelijke groente- en fruitsoorten. Ons brede assortiment omvat ready-to-eat producten, bessen, exoten en off-season producten.
Dit is ook de perfecte gelegenheid om een selectie van onze toegewijde telers te ontmoeten en de herkomst van onze producten te ontdekken.
En om er achter te komen hoe we de verkoop kunnen helpen stimuleren met onze brede marketingondersteuning.

Kom langs en ervaar de mogelijkheden!

Je kunt ons vinden in hal 1.2, stand A-07
Let op: dit is dezelfde hal, maar een andere standlocatie in vergelijking met voorgaande jaren!fruit logistica aankondiging

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.