Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Optimale beschikbaarheid van heerlijk passiefruit

Optimale beschikbaarheid van heerlijk passiefruit

Jaarrond leveren wij de lekkerste passievruchten uit Colombia. In deze periode is deze zoetzure vrucht ook beschikbaar uit Zuid-Afrika en Zimbabwe.

Passiefruit groeit aan een klimplant en behoort tot de Passieflora familie. Tot deze familie behoren ook exotische vruchten, zoals Granadilla, Curuba en Maracuja. Wanneer het zaadje van de passiefruitplant wordt geplant duurt het 10 tot 12 maanden tot er voor het eerst kan worden geoogst. De plant heeft een levenscyclus van 2 tot 4 jaar en produceert het gehele jaar passievruchten. De vruchten worden geoogst op het moment dat het fruit van groen naar paars begint te kleuren.

teeltfoto passiefruit

De vrucht is rijp wanneer de schil donkerpaars en glad is. De vrucht is dan heerlijk zoetzuur van smaak. Is de schil gerimpeld? Dan is de vrucht nog rijper en het geleiachtige vruchtvlees zoeter.

passiefruit rijpheidVerpakkingsmogelijkheden: Los, per 3 of per 4 verpakt.

Wij vinden dat heel Nederland deze zoetzure topper moet kunnen proeven en daarom kunnen consumenten passiefruit nu gratis proberen via een cashback actie. De cashback actie geldt alleen voor het verpakte passiefruit met de rode actiesticker.

Meer informatie over de passiefruit cashback actie vind je hier.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.