Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Avocado - The Fruit of Life

Avocado - The Fruit of Life

In samenwerking met The World Avocado Organization (WAO) en The Avocado Show, heeft Nature's Pride november als "Avocadomaand" aangewezen om de enorme populariteit van het voedselrijke fruit te onderstrepen.

Gedurende de hele maand november vindt een scala aan avocado-geïnspireerde activiteiten en evenementen plaats, waaronder de allereerste Amsterdamse avocadotram (#AvoTram), gevolgd door de opening van de eerste avocado-winkel ter wereld.


Europa volgt de VS als de op één na grootste markt voor avocado's en Nederland is de toegangspoort tot het continent, vandaar dat het door de WAO is gekozen als de locatie om 'Avocadomaand' te lanceren.

Tijdens de "Avocado Maand" is er leuke winactie via www.eatme.nl, waarmee u geweldige avocado-prijzen kunt winnen, zoals een jaar lang gratis avocado's, een exclusieve The Fruit of Life avocado fiets of een merchandise pakket van The Avocado Show t.w.v. €250,-*. 

Doe mee & win.

*Bekijk hier de actievoorwaarden. 

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.