Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Trots op onze Top 3 positie in de Hillenraad100 ranking

Trots op onze Top 3 positie in de Hillenraad100 ranking

Erg trots zijn wij op onze 3e plaats in de Hillenraad100 ranglijst van meest toonaangevende bedrijven in de Nederlands tuinbouwsector. Opname in de ranglijst is een erkenning voor bedrijven die visie, durf en ondernemerschap hebben getoond.

In het jury rapport staat: ,,Het had niets gescheeld of Nature's Pride was er met het goud vandoor gegaan in deze Hillenraad100. De onderneming scoort zeer hoog op de kwalitatieve beoordeling, een zwaarwegend onderdeel van de ranking. Nature's Pride wordt gezien als een beeldbepalende factor in de tuinbouwsector. De groei in Scandinavië en Duitsland is aanzienlijk en er liggen nog volop plannen om verder te groeien."

Dit resultaat is een mooie erkenning voor ons fantastische team van medewerkers en een motivatie om dagelijks het verschil te blijven maken, samen met onze telers en klanten. Alleen dankzij onze ketenpartners, zijn wij in staat een dergelijk hoge positie in de Hillenraad100 ranking te bereiken.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.