Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Jaarrond de beste blauwe bessen

Jaarrond de beste blauwe bessen

Kunnen uw klanten ook geen genoeg krijgen van die heerlijke, sappige blauwe bessen?  Wij leveren ze jaarrond! Ze zijn sappig en hebben een knapperige bite. Wij werken samen met de beste blauwe bessen telers over de hele wereld, zodat u kunt vertrouwen op een stabiel en groot volume van de beste kwaliteit blauwe bessen jaarrond.

Het seizoen van de heerlijke Peruaanse blauwe bessen is gestart. Onze Peruaanse teler is sociaal gecertificeerd en werkt met de hoogste duurzaamheidsnormen in de markt. Dankzij de efficiënte supply chain van Nature's Pride ontvangt u de meest verse producten. Met ons brede scala aan verpakkingsopties en marketingondersteuning kunnen we het aantrekkelijkste blauwe bessen aanbod voor uw klanten creëren.

Lees meer

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.