Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Bakken met groenten en fruit

Bakken met groenten en fruit

Nu het buiten sneller donker wordt en de temperatuur daalt, krijgen we weer zin om thuis te bakken. Ga mee met de foodtrend en kies groenten of fruit als basis voor cakes en taarten. Het is niet alleen verrassend lekker, maar ook erg leuk om te maken.
Uit ons brede assortiment hebben we een selectie gemaakt van producten die perfect zijn om mee te bakken. Zo hebben we een cake met avocado ontwikkeld, gaven we de traditionele boterkoek een twist door gember toe te voegen en combineerden we zoet en pittig in een brownie. Inspireer uw klanten met deze ovenheerlijke recepten. Vraag de digitale mediakit met mooie sfeerbeelden, praktische informatie, social media suggesties en bakrecepten direct aan bij uw accountmanager.

De recepten zijn ook te bekijken op EAT ME
Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.