Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Nature’s Cross voor de verbetering van publiek onderwijs in Peru

Nature’s Cross voor de verbetering van publiek onderwijs in Peru

Zaterdag 23 september hebben ruim 300 Nature's Pride deelnemers meegedaan aan de Nature's Cross 2017. Met elkaar is het prachtige bedrag van € 85.000 opgehaald, waarmee we het publiek onderwijs in verschillende gebieden in Peru, waar onze mango's, avocado's en asperges vandaan komen, kunnen verbeteren.

De heerlijke herfstzon en het nieuwe parcours in een bosrijke omgeving waren de perfecte omstandigheden voor de sportieve uitdagingen van de Cross. De wandelaars startten als eerste in een stevig tempo aan de 10 km, de kinderen renden zo hard als zij konden mee met de Kids Cross en ook tijdens de Big Cross hebben veel deelnemers zichzelf uitgedaagd. Verder ontbrak het niet aan de nodige support langs de kant dankzij de vele toeschouwers. Zo was het weer een leuke dag met veel sportiviteit, gezelligheid en bovenal plezier!

Met de opbrengst van de Nature's Cross kunnen we docenten helpen om hun vaardigheden voor de klas te verbeteren d.m.v. op maat gemaakte workshops. Deze beproefde methode draagt bij aan leukere lessen voor kinderen waardoor zij meer leren. Ook worden er bij twee scholen moestuinen aangelegd, die docenten kunnen gebruiken om hun lessen interactiever en leuker te maken. Naast het feit dat de kinderen zelf bezig zullen zijn in de moestuinen, leren kinderen op deze manier ook over landbouw, natuur, voeding én krijgen ze een betere gezondheid, want de groenten en fruit die ze telen eten ze zelf op!

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.