Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Samen sterk tijdens Ride for the Roses

Samen sterk tijdens Ride for the Roses

Zondag 3 september heeft het Nature's Pride fietsteam samen met duizenden anderen de 20ste editie van Ride for the Roses gefietst. Dit jubileumjaar startte de tocht in Bleiswijk waar mooie routes van 25, 50 en 100 km door het groene hart en gemeente Lansingerland waren uitgestippeld. Een indrukwekkende dag waar in totaal ruim € 675.000 is opgehaald voor de KWF-kankerbestrijding.

Collega's, vrienden en familie van jong tot oud verzamelden zich zondagochtend op het bedrijventerrein van Royal Lemkes. Na het prachtige openingslied 'The Rose' gezongen door Esther Hart reden de deelnemers het pand uit de zon tegemoet. De prachtige groene omgeving, het ontzettende mooie weer en de aanmoedigingen langs de kant maakte de route geweldig om te fietsen. Rond 14.00 uur kwamen de eerst deelnemers over de finish waar iedereen een roos ontving. De roos van deze fietstocht staat symbool voor een morgen voor iedereen.

Het Nature's Pride team heeft dit jaar € 33.741 bij elkaar gefietst. De totale opbrengst van Ride for the Roses 2017 is voor onderzoek naar prostaat- en borstkanker. We willen iedereen die deze jubileumeditie tot een succes heeft gemaakt heel erg bedanken. Deze dag bewijst weer dat we samen sterk zijn in de strijd tegen kanker.

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.