Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Knapperige en frisse Shanghai paksoi

Knapperige en frisse Shanghai paksoi

Shanghai paksoi is een kleinere variëteit van de paksoi. Het is een stevig gewas en heeft een frisse smaak. Shanghai paksoi is familie van de Chinese kool en wordt in Nederland geteeld in kassen.

Onze Nederlandse teler levert jaarrond lekker knapperige en frisse Shanghai paksoi. Shanghai paksoi wordt direct in de volle grond gezaaid met een zaaimachine of eerst bij een zaadbedrijf opgekweekt en vervolgens met de hand omgepoot in de volle grond. In de zomer kan de er na 3 tot 4 weken geoogst worden. In de winter duurt dit proces langer tot wel 3 maanden, voordat er geoogst kan worden. Het oogsten gebeurt in de winter 's ochtends en in de zomer 's nachts, zodat het product vitaal is als er wordt geoogst. De kroppen worden net boven de grond met de hand gesneden en gelijk in de eindverpakking verpakt. Daarna worden de producten teruggekoeld en middels gekoeld transport naar Nature's Pride gebracht. Shanghai paksoi is verkrijgbaar in 8 kg los en 5x2 stuks verpakt.

Lees meer

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.