Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Zomers genieten van de BBQ!

Zomers genieten van de BBQ!

Het BBQ-seizoen is begonnen! In de achtertuin, het park en op het dakterras wordt volop geëxperimenteerd met ingrediënten op de BBQ. Waar vroeger vlees de hoofdmoot was, is anno 2017 het grillen van groenten en fruit de trend.

Geef daarom uw groente- & fruitverkoop een boost met ons inspirerende BBQ-thema. Uit ons brede assortiment hebben we een selectie gemaakt van producten die perfect passen bij een barbecue. Inspireer uw klanten met deze verrassende BBQ-recepten. Wat dacht u van quacamoleburgers, citroengras-gambaspiesjes en gegrilde mini ananas met karamel-zeezoutdip. Dat is nog eens zomers genieten! Vraag de digitale mediakit met mooie sfeerbeelden, praktische informatie, social media suggesties en lekkere recepten direct aan bij uw accountmanager.

Bekijk de recepten op EAT ME

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.