Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Shawn Harris vervolgt haar bijdrage aan Nature's Pride als lid van de Management Board

Shawn Harris vervolgt haar bijdrage aan Nature's Pride als lid van de Management Board

Oprichtster en CEO van Nature's Pride, Shawn Harris heeft besloten om haar dagelijkse verantwoordelijkheden per 1 september 2017 over te dragen aan Fred van Heyningen en Adriëlle Dankier. 

Shawn zal betrokken blijven bij het bedrijf als lid van de Management Board. Fred van Heyningen zal benoemd worden als CEO van Nature's Pride en Adriëlle Dankier zal in haar rol als Commercial Director verantwoordelijk blijven voor alle commerciële activiteiten.

Rune Flaen, CEO van Bama Gruppen en Chairman van Nature's Management B.V.: ,,Ik wil Shawn bedanken voor de goede samenwerking en haar fantastische werk als CEO sinds het allereerste begin. We zijn erg blij dat ze onderdeel wilt blijven van het bedrijf als lid van de Management Board. Tegelijkertijd wil ik Fred welkom heten als de nieuwe CEO van Nature's Pride en Adriëlle's belangrijke commerciële rol onderstrepen."

Shawn reageert: ,,Ik heb intensief samengewerkt met onze telers, klanten en een fantastisch team van collega's om dit unieke en sterke bedrijf te bouwen. Daar ben ik zeer dankbaar voor en ik heb er groot vertrouwen in dat Nature's Pride zal blijven floreren. Deze stap geeft mij een betere balans in mijn leven. Het geeft mij de mogelijkheid om op basis van mijn eigen ervaring als ondernemer een aantal start-up bedrijven, waarbij ik betrokken ben, te adviseren en begeleiden. Ik blijf betrokken bij de verdere ontwikkeling van Nature's Pride, maar met meer afstand."

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.