Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Strong Nature’s Pride Vikings

Strong Nature’s Pride Vikings

Zaterdag 20 mei stonden meer dan 100 fanatieke deelnemers in het Nature's Pride startvak van de Strong Viking Obstacle Run. Enthousiast, gezond gespannen en klaar voor strijd!

Vanaf het startschot werd alles uit de kast gehaald om de spectaculaire hindernissen te overbruggen. Er werd over hellingen geklauterd, meterslang onder prikkeldraad getijgerd, in touwen geklommen en geglibberd en gegleden door meerdere moddersloten. En het belangrijkste, er werd volop samengewerkt om elk obstakel met elkaar te overwinnen. Nature's Pride vindt een goede samenwerking en de gezondheid van de medewerkers zeer belangrijk. De Strong Viking Obstacle Run wil deelnemers samen fysiek en mentaal sterker maken. En dat is gelukt....we have beaten every obstacle together!

Terug naar overzicht
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.