Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Onze leveranciers

    Onze leveranciers

  • Onze leveranciers
    Onze leveranciers

Om aan de continu groeiende vraag naar onze producten te blijven voldoen zijn lange termijn partnerships met onze telers van groot belang. Ons netwerk van ruim 400 toegewijde telers in 70 landen waarborgt dat we elke dag voldoende producten van constante, hoge kwaliteit leveren.

Ketensamenwerking

We zijn sterk gericht op een goede en efficiënte ketensamenwerking. Telers beschouwen wij als onze indirecte collega's. Gezamenlijk zijn we continu op zoek naar kwaliteitsverbeteringen. Alles draait daarbij om smaak en beleving van onze producten. Daarom beginnen we bij de bron. We selecteren de juiste en meest smaakvolle variëteiten en we maken 'picking agreements': we oogsten onze groenten en fruit pas wanneer het de juiste rijpheid heeft. Voorafgaand aan de oogst wordt gecontroleerd of de producten voldoen aan de door ons opgestelde specificaties.

Onze leveranciers
Onze leveranciers

Sociale verantwoordelijkheid

In onze bedrijfsvoering besteden we veel aandacht aan het waarborgen van goede arbeidsomstandigheden bij onze telers en betalen we een eerlijke prijs voor de producten. Daar staat tegenover dat het bedrijf een sociale audit van IMO ondergaat, zodat alle werknemers in het land van herkomst verzekerd zijn van goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast dragen wij bij aan de sociaal- en economische ontwikkeling van de gemeenschappen waar de werknemers van onze telers wonen. Dit doen we door samen met onze telers lokale projecten op te zetten. 

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.