Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Kwaliteit & Voedselveiligheid

    Kwaliteit & Voedselveiligheid

Groenten & fruit zijn gezond. Dat is algemeen bekend. Toch bestaan er bij consumenten ook zorgen over de voedselveiligheid van levensmiddelen. Voedselveiligheid staat bij Nature's Pride hoog in het vaandel. Onze QA (Quality Assurance) afdeling monitort alle processen van teelt tot uitlevering aan de klant, terwijl het QC (Quality Control) team dagelijks controleert of de kwaliteit van onze groenten & fruit voldoen aan de gestelde eisen.

Certificeringen

Om de traceerbaarheid en voedselveiligheid van onze producten te waarborgen werkt Nature's Pride conform de voedselveiligheids-richtlijnen van International Food Safety (IFS) en houden we ons aan alle Europese en Nederlandse wetten en regels om te garanderen dat onze producten veilig en gezond zijn.

Bekijk certificaten.

Kwaliteit & Voedselveiligheid
Kwaliteit & Voedselveiligheid

Voedselveiligheid bij de teelt van producten

Nature's Pride werkt alleen samen met telers die Global GAP gecertificeerd zijn. Deze certificering garandeert dat de telers de mondiaal geaccepteerde 'Good Agricultural Practice' volgen. Dit heeft niet alleen te maken met de voedselveiligheid, maar ook met het verminderen van de impact op het milieu in het kader van duurzaamheid.

Voedselveiligheid binnen Nature’s Pride

We nemen regelmatig steekproeven van de producten van onze telers om te bepalen of er restanten van gewasbeschermingsmiddelen aanwezig zijn. Indien dit resultaat niet aan de norm voldoet, worden gepaste maatregelen getroffen.
Nadat de producten van de teler bij Nature's Pride zijn binnengekomen, wordt elke levering gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer het product door het QC team is goedgekeurd kan het binnen Nature's Pride verder in behandeling worden genomen. Bij alle interne processen zien we erop toe dat onze medewerkers hygiënisch werken; zo werken we volgens de strengste HACCP-normen (Hazard Analysis and Critical Control Points).
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.