Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Klanten

    Klanten

Samen met onze klanten, zowel retailers als gespecialiseerde groothandelsbedrijven in heel Europa, bouwen wij aan de categorieën ready-to-eat, exoten, bessen en off season producten. We spelen in op de kansen die deze productcategorieën bieden en gezamenlijk met onze partners creëren we een assortiment waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden in de markt.

Unieke groenten en fruit

Klanten kunnen bij ons terecht voor een breed aanbod van 230 unieke groente- en fruitsoorten. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. Wij hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk opgebouwd van professionele en toegewijde telers die onze klanten voorzien van de meest smaakvolle producten. Door een efficiënte supply chain en geautomatiseerd voorraadbeheersysteem kunnen wij met een hoge mate van flexibiliteit dagelijkse leveringen garanderen.

Klanten
Klanten

Eetrijp - Ready to Eat

We hebben veel ervaring in het rijpen van avocado's, mango's en papaja's en met 50 rijpkamers heeft Nature's Pride de nodige capaciteit en flexibiliteit om de vraag naar deze producten optimaal voor onze klanten in te vullen. De afgelopen jaren zijn kiwi's ook aan ons eetrijp programma toegevoegd. Nature's Pride blijft innoveren op het gebied van 'ready to eat' om haar leidende positie te behouden en continu nieuwe standaarden te zetten qua productkwaliteit en smaak.

Klantondersteuning

Daar waar mogelijk ondersteunen wij klanten bij de verkoop van onze producten. Door het aanbieden van gedetailleerde informatie over (de herkomst en eigenschappen van) onze producten en door het organiseren van workshops verhogen we de kennis in de keten. Daarnaast wordt actief ingezet op category management om o.a. het optimale assortiment vast te stellen in overleg met de klant. Er worden jaar- en promotieplannen gemaakt en gedurende het jaar gezamenlijk geëvalueerd. Niet in de laatste plaats inspireren wij consumenten graag via social media, nieuwsbrieven, aantrekkelijke winkelmaterialen of d.m.v. andere marketing ondersteuning. Zo creëren we gezamenlijk fans voor onze producten en laten we de consumptie van unieke groenten en fruit toenemen.
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.