Facebook Linkedin Twitter Newsletter
Goed Zaken Doen

Goed Zaken Doen

Commercieel succes en duurzaamheid zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door constante innovatie helpen we onze klanten succesvol. Dit commercieel succes stelt ons in staat om de teler een goede prijs terug te geven en te investeren in continue verbeteringen in onze waardeketen. Andersom vertaalt verduurzaming zich ook in voordelen in onze bedrijfsvoering.

Nature's Pride besteedt veel aandacht aan goede arbeidsomstandigheden. In de eerste plaats door middel van het uitvoeren van audits bij de teler, waarbij we de richtlijnen van het Sustainability Initiative Fruits and Vegetables (SIFAV) van het Initiatief Duurzame Handel (IDH) volgen. 

Daarnaast volgen we audits actief op met advies en bezoeken aan de teler. Vaak werken we in projecten ook samen met lokale partners zoals bijvoorbeeld in Ivoorkust en Colombia.

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.