Facebook Linkedin Twitter Newsletter
Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Elke dag werken onze gemotiveerde medewerkers bij Nature's Pride samen met onze telers en klanten om de meest unieke en smaakvolle groenten & fruit te kunnen leveren. Elke schakel in ons bedrijf draagt bij aan deze missie. We ondersteunen de professionele groei van medewerkers door middel van gerichte trainingen, speciaal ontwikkelde opleidingen en in-house taalonderwijs (Spaans, Duits en Nederlands).

Ook besteden we veel aandacht aan gezondheid en goede voeding. In onze kantine maakt de kok dagelijks verse en gezonde maaltijden en ontvangen medewerkers gratis een verse smoothie en een stuk fruit. Daarnaast bieden we onze medewerkers gratis Pilatus en Bootcamp aan en doen we als bedrijf graag aan diverse sportieve activiteiten mee, zoals obstacle runs, de Dam tot Dam loop en de Westlandse Ride. Jaarlijks organiseren we onze eigen Nature's Cross, waar we met collega's, familie en vrienden, rennen voor een goed doel. Tenslotte organiseert Nature's Pride ook verschillende feesten en attenties voor de medewerkers voor bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas, Thanksgiving en Kerstmis.

Nature's Pride is erg betrokken bij de groente- en fruitsector en de gerelateerde kennisgemeenschap. Zo ondersteunen we het World Horti Center in Naaldwijk en zijn we lid van MVO Nederland, het GroentenFruit Huis, De Club van 100 van de Universiteit Wageningen en het Sustainability Initiative Fruits and Vegetables (SIFAV) van het Initiatief Duurzame Handel  (IDH).

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.