Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Nature's Pride foundation

Nature's Pride foundation

Foundation image

In 2013 is de Nature's Pride Foundation opgericht om economische en sociale groei te ondersteunen van kleine boeren, pakhuismedewerkers en hun families uit de gebieden waar onze unieke groenten en fruit vandaan komen. De visie van de Nature's Pride Foundation is dat alle mensen in de wereld recht hebben op goede leefomstandigheden met mogelijkheden om zichzelf te kunnen ontplooien.

De focus ligt daarbij in het bijzonder op het verbeteren van de leefomstandigheden, scholing, medische zorg en het toekomstperspectief van 's werelds meest kwetsbaren: kinderen.

De Nature's Pride Foundation start eigen projecten en ondersteunt tevens bestaande initiatieven van andere stichtingen. Ook verstrekt de Foundation incidenteel financiële steun aan noodhulporganisaties en ondersteunt het projecten van het personeel van Nature's Pride en Nature's Pack..

Naast het eigen fonds beheert de stichting de Fair Trade premie uit de verkoop van Fair for Life - Fair Trade gecertificeerde mango's. Certificeringen worden uitgevoerd door het Institute for Marketecology (IMO). De premie wordt door de leverancier gebruikt om sociale projecten ten behoeve van hun werknemers, hun gezinnen en de gemeenschap te implementeren.

Foundation projecten
Foundation projecten

Bekijk de gerealiseerde en actuele projecten van de Nature's Pride Foundation & Fair For Life premie.

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.