Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Efficiënte supply chain

    Efficiënte supply chain

Ons bedrijf ligt in het hart van de Greenport Westland en is gunstig gesitueerd nabij de haven van Rotterdam en de luchthaven Amsterdam-Schiphol. Al onze producten vinden vanuit Maasdijk hun weg naar onze klanten in heel Europa.

Maximale versheid

Middels efficiënt supply chain management wordt dagelijks de aanvoer van onze producten afgestemd op de vraag van de markt. Met leveranciers en transporteurs maakt Nature's Pride strikte afspraken om een gesloten koelketen te waarborgen. Unieke gecodeerde zendingen worden met een elektronische logger vergezeld. De logger registreert gedurende de hele reis de temperatuur van de producten. Aangezien Nature's Pride is aangemerkt als douane entrepôt wordt oponthoud voorkomen bij aankomst van de producten vanuit zee- of luchthaven. In onze loods wordt elk product op zijn meest ideale bewaartemperatuur en luchtvochtigheidsgraad opgeslagen. Tevens zorgt een hoge mate van automatisering in ons pand voor een optimaal voorraadbeheer en werken we waar mogelijk via EDI ordering.
Het uiteindelijke doel van ons supply chain management is om een maximale versheid en goede houdbaarheid van onze producten te garanderen.

Nature's Pride is gecertificeerd volgens de internationale normen van IFS Logistics en AEO.

Efficiënte supply chain
Efficiënte supply chain
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.