Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Duurzaamheid

Duurzaamheid

Het is onze ultieme ambitie om duurzame partnerschappen te bouwen en met onze ervaring in de waardeketen bij te dragen aan een betere wereld. We stellen de mens centraal in onze bedrijfsvoering en werken aan de ontwikkeling van gemeenschappen en de bescherming van het milieu.

Duurzaamheid is voor ons nooit af, maar een altijd voortgaand proces.

Jaarverslag Duurzaamheid 2019
Goed Zaken Doen
Gemeenschappen
Milieu
Goed Werkgeverschap

Nature's Pride Foundation

De Nature's Pride Foundation steunt projecten die de leefomstandigheden verbeteren in de gemeenschappen waar onze groenten en fruit vandaan komen.

Goed Zaken Doen

Nature's Pride gelooft in Goed Zaken Doen als meest duurzame bijdrage aan een betere wereld. Goed Zaken Doen staat voor eerlijke prijzen en partnerships op de lange termijn; voor aandacht voor mens en milieu; en voor samen investeren en samen groeien.

Lees meer

Gemeenschappen

Goede arbeidsomstandigheden zijn voor ons een prioriteit, maar we kijken verder. Hoe ziet het leven van werknemers en hun families eruit als zij na hun werk naar huis gaan? Samen met onze telers voeren we projecten uit om leefomstandigheden in gemeenschappen te verbeteren.

Lees meer

Milieu

Nature's Pride bestaat om de Europese consument kennis te laten maken met de meest unieke groenten en fruit, om zo bij te dragen aan een gezonde levensstijl en aan de ontwikkeling van de producerende landen. Samen met onze telers besteden we veel aandacht aan het milieu.

Lees meer

Goed Werkgeverschap

Onze kernwaarden pioneren, passie, en samen, staan centraal in een respectvolle en dynamische werkomgeving.

Lees meer

Projecten

In verschillende landen voeren wij projecten uit met behulp van de mango premium en de Nature's Pride Foundation. Projecten spelen een cruciale rol in ons streven om de levensstandaard van telers, medewerkers en gemeenschappen te verbeteren. Ze stellen ons in staat om positieve impact verder te vergroten en negatieve impact te beperken.

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.