Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Certificeringen

    Certificeringen

Nature's Pride is IFS higher-level gecertificeerd en voldoet hiermee aan de strenge eisen van de Europese supermarktketens. Wij laten deze audits altijd onaangekondigd uitvoeren, het moet immers altijd op orde zijn. Daarnaast is ons bedrijf SKAL-gecertificeerd. Hierdoor kunnen en mogen we biologische producten leveren.

Certificeringen

Verpakken
Nature's Pride is IFS Food gecertificeerd. Dit betekent dat onze productielocatie voor verpakking voldoet aan strenge eisen ten aanzien van hygiëne en voedselveiligheid.

Trade
Nature's Pride is IFS Broker gecertificeerd. Hiermee maken we aantoonbaar dat we met goedgekeurde leveranciers samenwerken en dat mogelijke risico's van de ingekochte producten volledig beheerst zijn..

Logistiek
Nature's Pride is IFS Logistics gecertificeerd. Hiermee maken we aantoonbaar dat we een transparante en betrouwbare supply chain hebben.

Biologisch
Nature's Pride is SKAL-gecertificeerd. Hiermee maken we aantoonbaar dat we aan de eisen voldoen om biologische producten te mogen importeren, verpakken en verhandelen.

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.