Facebook Linkedin Twitter Newsletter
  • Duurzaamheid

Duurzaamheid

Eerlijk zaken doen en aandacht voor de impact van onze activiteiten op de samenleving zijn kernwaarden in onze dagelijkse bedrijfsvoering. We benaderen duurzaamheid integraal en proberen zo goed mogelijk de belangen van belangrijke stakeholders –onze telers, lokale gemeenschappen, onze medewerkers, klanten en de maatschappij en het milieu in het algemeen– in overweging te nemen.

  • Eerlijke handel
  • Lokale gemeenschappen
  • Milieu
  • Goed werkgeverschap
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Projecten Duurzame projecten in verschillende landen kunnen worden uitgevoerd dankzij de Fair For Life premie en Nature's Pride Foundation.

Nature’s Pride Foundation

Nature's pride foundation logo

Deze stichting is opgericht om lokale projecten te financieren in gemeenschappen waar onze groenten en fruit vandaan komen. Het doel is de economische groei en sociale verbetering te stimuleren van kleine boeren, pakhuismedewerkers en hun families.

Duurzaamheid
Duurzaamheid
Milieu

Nature's Pride probeert bij elk van haar verschillende activiteiten zo goed mogelijk rekening te houden met het milieu. 

Goed werkgeverschap

Samen met het management en Human Resources werkt Sustainable Business aan een veilige en respectvolle werkomgeving bij Nature's Pride. Voor ons bestaat goed werkgeverschap uit het actief faciliteren en uitdragen van kernwaarden als transparantie, integriteit en samenwerken.

We ondersteunen de professionele groei van medewerkers doormiddel van gerichte training en in-house taalonderwijs (Spaans, Duits en Nederlands voor onze buitenlandse medewerkers).

Op het gebied van gezondheid biedt Nature's Pride de mogelijkheid aan haar werknemers om deel te nemen aan diverse sportieve activiteiten. Daarbij organiseren we jaarlijks onze eigen Nature's Cross, waar we met collega's, familie en vrienden rennen voor een goed doel. Ook besteden we veel aandacht aan goede voeding: onze eigen kantine bereidt dagelijks verse, gezonde en gevarieerde maaltijden voor een schappelijke prijs en elke dag mogen medewerkers gratis een glas sinaasappelsap en een stuk fruit pakken.

Ten slotte organiseert Nature's Pride ook verschillende feesten en attenties voor de medewerkers voor bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas, Thanksgiving en Kerstmis.

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media functionaliteiten op de website.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt ook niet akkoord gaan.